Spørsmål og svar > Om tjenesten > Hvordan fungerer dette teknisk sett?

Vi leser kontinuerlig data fra Norges Fotballforbund. Disse dataene bearbeider vi, og lager skreddersydde JavaScript for hver klubb. Vi bruker standard HTML-elementer som DIV, UL og TABLE. Dataene blir en integrert del av hjemmesiden din. Siden vil automatisk vises med skriftyper og farger som resten av hjemmesiden.

Vi kan også levere data i XML- eller JSON-format for mer avanserte brukere.

En tjeneste fra Garnes Data AS. Ta kontakt. Se betingelser. Copyright © 2011 - .